Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

10 År

Ultrafilter Skandinavien runder et skarpt hjørne 10 år

10 Year

Vi kan i år fejre vores ti års fødselsdag. Og selv om vi også har været ramt af Corona-krisen, så er Ultrafilter en virksomhed med masser af fremgang. For eksempel satte vi i 2019/2020 omsætningsrekord, ligesom vi de sidste to år har været Børsen Gazelle-virksomhed.

Sådan har det dog ikke altid været. Vi etablerede virksomheden året efter finanskrisens ophør. Det vil sige uden kunder og ordrer i bogen, men med masser af gåpåmod og positive toner fra omgivelserne.

Det daglige hårde arbejde på de danske landeveje gav dog hurtigt pote. Ultrafilter fik langsomt, men sikkert tag i kunderne og ordrer i bøgerne. Og jeg sender stadigvæk min gamle Saab 900 TURBO mange kærlige tanker.

De mange eftermiddage med pakning af ordrer og afsendelse af samme viste os, at der var basis for at etablere en webshop. Og i 2011 var shoppen en realitet. Herefter blev Ultrafilter en egentlig online virksomhed. Vi har i dag shop i fire forskellige lande og mere end 200.000 besøgende om året. Vi har en eksportandel på 70% direkte og indirekte til hele verden. Vores produktprogram var til at begynde med ikke så stort, idet vi kun havde Air produkter, men dette skulle senere ændre sig.

I 2012 kunne vi ansætte vores første medarbejder og otte år senere kan Ultrafilter mønstre seks medarbejdere. De nye medarbejdere har gjort os i stand til at udvide vores produkt-program til også at omfatte filtrering af Air, vand og væske-produkter.

Omsætningsrekorden og Gazelle-priserne skyldes i høj grad vores kvalitetsprodukter, men også vores tilstedeværelse på de mange messer i såvel Danmark, som Finland, Sverige og Baltiske lande. Desuden har ombygningen og udvidelsen af lokalerne i Søndersø - hvor der er blevet etableret Lager kapacitet - også spillet en vigtig rolle.

Sidst, men ikke mindst, så har vores gode medarbejdere en væsentlig aktie i Ultrafilters fortsatte fremgang, idet de yder en fantastisk indsats hver eneste dag. Det er derfor, at vi kan se lyst på fremtiden - og de mange muligheder som den byder på.