Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Energibesparende trykluftfiltre i tysk kvalitet

 
Ultrafilter GmbH er lig med kvalitet, og lige nu tilbyder vi 20% rabat på alle vores egne standard filterelementer. Filterhusene lagerføres også, og til dem medfølger altid flyderdræn og manometer.
Uanset om du bruger trykluft til åndemiddel i maling kabiner, til pneumatiske ventiler eller til trykluftsværktøj i produktionen, så er trykluft en kostbar ressource fordi du selv betaler for alt fra produktion (kompressor) til brugen i virksomheden. Det koster strøm og service at vedligeholde og drive trykluften; og værktøjer, ventiler og åndekabiner er ligeledes dyre. Det er derfor vigtigt for både konserveringen af energi og beskyttelsen af dit udstyr, at du beskytter dit udstyr imod partikler og rester af vand eller olie, som kan forårsage lækager, rust eller driftsstop ved større fejl.

Hos Ultrafilter Skandinavien har vi forsøgt at gøre mulighederne for at beskytte sit trykluftsudstyr lettere med en total forbedring af vores online trykluftsside.

Nu finder vores kunder øverst en trin-for-trin visning, med forklaring på de enkelte dele, hvis musen holdes over; så du kan se hvilke muligheder du som forbruger af trykluft har for at beskytte dig og dine maskiner. Herinde finder du desuden vores udvalg af trykluftsbeholderei galvaniseret eller malet, tysk kvalitet; og vores åndemiddelpaneler af egen produktion.

Kampagnen med de gode priser gælder for trykluftselementer af typen PE, FF, MF, SMF ogAK, og er gældende til og med januar, 2016. Se desuden vores udvalg af trykluftsfiltre og behandlingsudstyr her, eller ring på telefon +45 82 3030 20 eller skriv på e-mail info@ultra-filter.com.