Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

forside_test

Vores Kategorier
Air Liquid Gas Water

Trykluft

Trykluft indeholder vand, olie og partikler, derfor er det en god ide at filtrere din trykluft før den skal anvends, kvaliteten af trykluften afhænger af hvordan og hvor man anvender trykluften. Ultrafilter kan tilbyde alle typer for filtrering.

Se Mere

Væske

Der er filtreringsløsninger til både store og små produktioner af alt fra drikkevare, fødevare, farmaceutiske, kosmetiske til kemiske produkter. Filterhuse i rustfrit stål til høje og lave flow.

Se Mere

Gas

Ultrafilter tilbyder meget økonomisk kvælstof generator og systemer fra små kvælstof generator enheder til store tonnage kvælstof planter egnet til raffinering, kemisk forarbejdning og andre applikationer.

Se Mere

Drikkevand

Hvis du har problemer med partikler eller okker i dit drikkevand kan et vandfilter være en god og kosteffektiv løsning på problemet. Vi har vores egen serie af vandfiltre i høj kvalitet.

Se Mere
Ultrafilter Skandinavien tilbyder et bredt udvalg af filtreringsprodukter til trykluft, væsker og gas. Vi har lager i Danmark, og herfra distribuerer vi alle vores produkter til Skandinavien og de baltiske lande. Ultrafilter Skandinavien er en del af ultrafilter gruppen. Produktionen er i Tyskland, og vi har flere datterselskaber i Europa og USA.

Artikler

Tryklufttanke - stort udvalg

Læs mere

FN's Verdensmål

Læs mere

Foodtech 2022

Læs mere
Se alle
Se alle vores artikler her
Total Filtration Management

Vi har mange forskellige slags trykluftfiltre der er kompatible med trykluftsystemer af alle mærker. Vi tilbyder også trykluft køletørrere, adsorption og membran tørrere foruden auto drain kompressorer, trykluft tanke og olie-vand-separatorer. Derudover har vi en steril trykluft filter til mad og drikke applikationer.

Vi tilbyder alle former for filtre til væsker såsom posefiltre, absolutte filtre og membran filtre, med industrielle applikationer, såsom kølemiddel. Vi har en stor erfaring med filterløsninger til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, og vores produkter er godkendt af EF 1935/2004 samt FDA. Vi har også filtre til drikkevand.

Vi har en af de bedste generatorer til fremstilling nitrogen og oxygen og til filtrering alle gasarter som metan og biogas.

Filtration of
Air Liquid Gas Water

Vores kunder

 Billede: 2094