Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Krystalsalt - Hvad er fordelene?

element-sizes

Hvorfor vælge Krystalsalt fremfor andre typer af salt til dit blødgøringsanlæg?

Når du først har taget det rigtige valg og har valgt et Smartflow Blødgøringsanlæg, hvorfor så ikke fortsætte med de gode beslutninger og vælge noget som Smartflow elsker?! Nemlig krystalsalt!

Krystalsalt fra Soft-Sel er meget fint raffineret salt og er udviklet specielt til blødgøring af både alm. drikkevand men også vand brugt i fødevareindustrien. Hvis vandet kommer igennem et blødgøringsanlæg med krystalsalt, så er der garanti for at dine husholdningsapparater danser på køkkenbordet af glæde!

Den kemiske specifikation på krystalsalt: NaCl ≥ 99,8% - H2O < 0,1% - Ca < 0,06% - Mg ≤ 0,03%.

element-sizes

Fordelene ved krystalsalt

I forhold til salttabs som flere bruger, så udmærker krystalsalt sig på mange punkter. Sammenlignet med alm. Salttabs, så er det værd at bemærke disse fordele:

  • Høj renhed
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Klar saltvand
  • Lang levetid for blødgøringsanlægget
  • Europæisk standard EN973A
  • Bedre opløselighed og drøj i brug
  • Produktionsprocessen er mere bæredygtig

    Formen på krystalsaltet er ydermere medvirkende, til at undgå sammenklumpning og sedimentering.

Resin rens

Hvis du på nuværende tidspunkt har taget det aktive valg, at skifte til krystalsalt, så bør du overveje resinrens, for at passe yderligere godt på dit nye blødgøringsanlæg.

Resinrens er et rengøringsprodukt til ionbytteharpiksen i blødgøringsanlæg der regenereres med salt. Altså en væsentlig del af vedligeholdelsen af din resin og selve blødgøringsanlægget.

element-sizes

Hos Ultrafilter Skandinavien - kan du få til korte og længere perioder. Vi sælger både enkeltposer og hele paller - alt efter hvad der passer til kundens behov.

Ved bestilling af Krystalsalt hos Ultrafilter Skandinavien, så er du i sikre hænder.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du skal vælge krystalsalt fremfor f.eks. salttabs? Så giv os et kald på Tlf. +45 82 30 30 20 eller send en mail til info@ultra-filter.com, så vil vi guide dig det sidste stykke.