Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

TURBIDITY - UKLARHED AF EN VÆSKE

Turbidity er et ord der forklarer uklarhed af en væske, denne uklarhed skyldes et stort antal individuelle partikler. Mange gange kan disse partikler være usynlige for det blotte øje. En turbiditetmåling er en vigtig test af vandkvaliteten, inden for f.eks. vandværksvand. Turbidity anvendes også til gennemsigtige faste stoffer, såsom glas eller plastik.

 

INDHOLDET AF PARTIKLER I VÆSKE

Væsker indeholder partikler af forskellige størrelser. Nogle af disse partikler vil være tilstrækkeligt store og tunge nok til at, falde hurtigt til bunden af f.eks. en  beholderen som det opbevares i. Andre vil "stå stille" i væsken, eller være længere tid om at falde ned. Når man laver en Turbidity test af en væske tages der en prøve hvor man kan se via lys og målinger hvor meget NTU der er i væsken. 

 

Vi kan bruge turbidity (NTU) tallet til at finde frem til hvilket element der bedst kan afhjælpe dit filtreringsbehov. Da ikke alle får lavet en sådan test har vi herunder gengivet et billede der viser NTU tallet for en væske, alt du behøver er at samligne dit væske med billedet herunder og oplyse os nummeret når du henvender dig til vores support tlf. +45 82 30 30 20. 

 

Billede: 2009

 

Du kan ved at samligne dn væske med dette billede give os et ca. tal på hvordan uklarheden er på din væske.