Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Steril Luft & Damp Filtrering

Steril Luft

 

Produkter af steril luft filtre, huse og beholdere bruges til rensning og/eller opbevaring af trykluft og andre tekniske gasser.

Vores steril luft filter er alle FDA / EC valideret og godkendte produkter.


Typiske applikationer:

Fødevare industri
Farmaceutisk
Proces industri
Kemisk og petrokemisk industri
Bryggerier
Elektronik industri
Mad og drikkevarer
Plast industri
Lægemiddel industri

Vores steril luft filter er alle FDA / EC valideret og godkendte produkter. ”steril” betyder ”fri for mikroorganismer, som er i stand til at reproducere sig selv”.

En mere videnskabelig definition på steril er, at et filter defineres som ”steril filter”, når det udsættes for en koncentration af 107 mikroorganismer (Brevundimonas Diminuta) pr. cm2 filterareal og filtratet er 100% sterilt og altså uden indhold af mikroorganismer.

Bakterier, som f.eks. Coli og streptokokker, har en størrelse på typisk mellem 0,3 mikron og 9 mikron, hvilket har medført, at sterilfilter har en filtreringsfinhed på 0,2 mikron eller bedre.

Alle vores sterile filtre fra Ultrafilter og 3M er valideret efter både FDA og EC-1935/2004. Disse særligt effektive og fine filtre kan fjerne bakterier ned til 0,2 um, både som dybde-, absolut-, membran filtre, og i mange forskellige varianter. Billede: 1445    Billede: 1445

Anvendelse

Til fødevareindustrien anbefales dybdefilter, mens der til brug i farmaceutisk industri anbefales et membranfilter - begge filtre anvendes og installeres tæt på ”point of use”.

Det anbefales at der er installeret en central adsorptionstørrer såvel som mikrofilter og aktivt kul filter før sterilfiltrene.

Sterilisering

Et sterilfilter skal vedligeholdes og bør steriliseres efter brug og før anvendelse.

Et sterilfilter kan steriliseres enten in-line med damp eller i autoklave. Det anbefales, at sterilisere et sterilfilter efter hver produktions batch eller minimum efter 14 dag.

Steriliserings temperatur er mellem 110° C – 140° C henholdsvis i 30 og 10 min.

Se vejledning her.

Her kan du læse vores Standarder Guides