Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Trykluft filtrering

trykluft

 

Hvorfor skal trykluft filtreres?

Trykluft indeholder vand, olie og partikler, derfor er det en god ide at filtrere din trykluft før den skal anvends, kvaliteten af trykluften afhænger af hvordan og hvor man anvender trykluften. Ultrafilter kan tilbyde alle typer for filtrering KLIK på tegninger og se vores program.

 

Ved den korrekte filtrering af trykluften, får du sikkerhed for en helt ren og tør trykluft, som giver besparelse på efterfølgende vedligehold, en overvågning med alarm hvis dugpunktet ændre sig.

Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347 Billede: 2347
Billede: 2347 Billede: 2347


Mange års erfaring med trykluft og trykluftfilter

Hos Ultrafilter har vi stor erfaring med trykluft og trykluftfilter. Vi står klar til at trække på denne erfaring, hvis du har behov for råd og vejledning i forbindelse med trykluft. Vi hjælper dig med at finde det trykluftfilter, der passer til dit trykluft system, og som overholder de krav, der er.

 

Ultrafilter "High-Performance filter"

I vores udvalg af filter elementer tilbyder vi Ultrafilters "High-Performance filter". Denne filterløsning byder på et banebrydende design, der gør det unikt for branchen. De er bygget med tanke på bedre filtrering samtidig med der opnås store besparelser i driftsomkostninger/energi.

"High-Performance filter" elementerne kan fange partikler fra 1 my til 50 my eller mere med en sikkerhed på helt op til 99,9999%. Den avancerede plisserings-teknik blandet med Nano teknologi giver filtrene en meget større overflade og derved en energibesparelse på op til 70%, det er lige nøjagtig denne teknik og teknologi der gør at "High-Performance filter" er langt mere effektivt end et standardfilter.

Guides