Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Adsorptionstørrer

Adsorptionstørrere er udviklet til industrielle behov for dugpunkt under -40°C (-70°C)

Adsorptionstørrer

Ultrafilter tilbyder flere forskellige standard adsorptionstørrer med forskellige funktioner, og typer med betydelige energibesparelser takket være sin stand-by funktion, dugpunktstyret adsorptionstørrer.

Desuden opfylder vores adsorptionstørrer alle krav til vedligeholdelse, der garanterer maksimal ydeevne og brugervenlighed.

Hvilken type tørrer du skal anvende til at tørre trykluften, bør vælges udfra hvordan og til hvad trykluften skal anvendes og evt brug af ISO 8573-2010.

Trykluft skal være tør, oliefri og ren for at forhindre kostbare driftsstop og tab i produktionens kvalitet. Den atmosfæriske luft der suges ind, indeholder skadelige stoffer, snavs partikler og fugt i form af vanddamp, som kondenserer ud i trykluftsystemer rør og kan føre til betydelige skader (korrosion, frysning osv.).

Næst efter køletørrer, repræsenterer adsorptionstørrer den mest almindelige tørremetode til trykluft. Maksimal effektivitet og den højeste driftssikkerhed, kombineret med lave driftsomkostninger er egenskaber, der formidler fordelene ved adsorptiontørrer.

State of the art teknologi og udvalgte materialer er grundlaget for høj driftssikkerhed. Adsorptionstørrere er lavet af - i nogle programmer mere - trykluft beholder fyldt med tørremiddel. Mens en beholder er ved at tørre den indkommende trykluft, regenereres den anden. I vores udvalg af adsorptionstørrer skelner vi mellem heatless regenereret garverier og varme regenereret tørrere. Mens heatless tørret regenereres ved en delvis strøm af mere end 15% af den tørrede komprimerede luft, varme regenereret adsorptionstørrere generelt styrer regenerering processen uden trykluft forbrug.

TypeVersionerDugpunktISO klasseSpecifikationer
Heatless HL -40°C / - 70°C Klasse 1-3 12 Klassisk version, incl. både for- & efterfilter  
Heatless HD-EM  -40 Gr. C Klasse 2-3 4 størrelser, Tryktrin 40 bar, væg montering

Adsorptionstørrer giver dig en stor sikkerhed for en ren og tør trykluft.

Ultrafilter Adsorptionstørrer er indbegrebet af 'Tysk kvalitet'.

For at kunne producere varme regenereret adsorptionstørrere kræves der en betydelig erfaring. Ultrafilter GmbH ser tilbage på en langvarig erfaring i at udvikle og producere varme regenereret adsorptionstørrere til forskellige applikationer.

Vi tilbyder tre typer absortbent

Billede: 1578

Molucular sieve  type 3A, 4A, 5A, 13 X CMS, stærke kapacitet,  høj styrke og thermal stability, til fjernelse af kemikaler, petro kemikalier og neutrale gas processer.

Størrelser: 1.2 - 5.0 mm

Billede: 1578

Activated alumina, Rumvægt 0.68 - 0.72 g/ml.

Størrelser: 1-8 mm

Billede: 1578

Aktiv kulfiber, bruges til at absorbere olie dampe i systemet.

Størrelser: 2-8 mm