Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Adsorptionstørrer MINI

Builtin Dryer

UDM-serie adsorptionstørrere er designet til at tørre trykluft og kvælstof ned til trykdybspunkter på -25 ° C (UDM standard) til -40 ° C (UDM + version) ved driftstryk på 4 bar til 10 bar.

Til tørring af trykluften, dvs. "adsorption" ledes komprimeret luftstrøm gennem en beholder fyldt med tørremiddel. Tørremidlet ekstraherer fugt fra trykluften og opbevarer den i sin struktur, indtil tørremidlet er mættet med fugt. Det mættede tørremiddel skal derefter regenereres, dvs. den fugt, der opbevares i strukturen, skal "fjernes", før tørremidlet kan anvendes til tørring igen.

Kontinuerlig drift af en adsorptionstørrer kræver derfor to skibe, som drives skiftevis. Et fartøj anvendes til tørring af komprimeret luft (adsorption) og det andet fartøj til regenerering af tørremidlet.

For UDM-serien trækkes en vis mængde tørret trykluft ud ved udgangen. Denne mængde trykluft udvides til atmosfærisk tryk og ledes gennem beholderen for at regenerere tørremidlet. Den tørrede dekomprimerede luft er ekstremt tør og ekstraherer fugtigheden, der opbevares i desiccanten, og udledes den til atmosfæren via en silenceller (varmeløs regenerering).

Et efterfilter er integreret i tørrer, som renser den tørre trykluft fra støv.

Built in Dryer UDM-2 (2m 3/h max 10 bar)
Built in Dryer UDM-2 (2m 3/h max 10 bar)
Varenummer:UF-UDM02
DKK 7.800,00DKK 9.750,00
Antal
 
Built in Dryer UMD-4 (4m3/h max 10 bar)
Built in Dryer UMD-4 (4m3/h max 10 bar)
Varenummer:UF-UDM04
DKK 8.350,00DKK 10.437,50
Antal