Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Efterkøler

efterkøler

Efterkøler er det første trin efter kompressor, hvor trykluften bliver afkølet med den omgivende luft eller vand, sådan at vand indholdet bliver taget ud af trykluften via efterkøler og cyklon.

I dag er efterkølere ofte bygget ind i kompressoren og det er derfor ikke nødvendigt med dette trin, det har dog stadig anvendelser som sandblæsning og andre områder, hvor denne filtrering af trykluft er den mest brugte.

Luftkølet efterkøler

De efterkølere som findes i AfterCooler Air serien anvender omgivende luft til at køle frigivet komprimeret luft ved kompressoren ved en udgang temperatur på kun 10°C højere end omgivelsestemperaturen. Denne afkøling forårsager kondensering af op til 80% af fugten i den komprimerede luft. Kondensatet derefter samles og afgives i cyklonen, installeret ved efterkøleren udløb.

Vandkølet efterkøler

Efterkølere fra AfterCooler Water serien tillader effektiv rensning af trykluft ved afkøling af luften ved udløbet fra kompressoren ved en udløbstemperatur på kun 10°C højere end den for indløbet procesvand. Denne afkøling forårsager kondensering af op til 80% af fugtigheden til stede i den komprimerede luft, der kan adskilles ud af luften af cyklonen installeret ved udløbet af køleren. AfterCooler Water har et robust design tilpasset de ekstreme betingelser med typisk industrielle opgaver; Carbon stålbeholder med kobberrør, som også kan bruges til havvand.