Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Køletørrer

Brug af køletørrer fjerner vand fra trykluften ned til et dugpunkt på 3°C

Refrigeration Dryer

En køletørrer er udviklet til industriel brug, til at fjerne vandet fra trykluften ned til et forudbestemt trykdugpunk. Den varme og fugtige trykluft ledes ind i køletørreren, hvor en varmeveksler og et kølesystem køler luften ned, på vej ind, til et dugpunkt på 3°C.

En køletørrer fra Ultrafilter bruger kun ca. 50% af energien grundet et patenteret system.

Trykluft bruges i næsten alle områder af industriel fabrikation i form af energi eller en del af fremstillingsprocessen. Trykluften skal være tør og ren for at undgå dyre produktionsnedbrud og reparationsprocesser.

En køletørrer reducerer dugpunktet til 3°C, hvilket svarer til ISO 8573-2010 klasse 4 for vandindhold. Læs mere om ISO-8573-2010 her.

Køletørrer 50Hz

Med introduktionen af ultra.dry, er den nye generation af energibesparende køletørrere ankommet.

Den nye ultra.pulse teknologi giver store fordele i form af energibesparende, pålidelighed og driftsomkostninger som ultra.dry køletørrer er i stand til at tilpasse sig til de reelle behov trykluftsystem.

Reguleringssystemet af tørreren styrer tørreren operation ydelse den mest energetisk effektive metode til komprimeret lufttørring at opnå høj energibesparelse og sikre samtidig en fremragende dugpunkt stabilitet også i dynamisk tilstand.

Køletørrer UDI 60Hz

Nogle industrier og lande bruger en højere frekvens effekt, som deres standard. 60Hz istedet for den europæiske standard 50Hz. Noget udstyr kan benyttes på begge frekvenser og en række spændinger. I de mest kritiske industrielle maskiner er der dog behov for en fast frekvens og spænding på maskinen. Dette er for at garantere stabiliteten af produktionen med udstyret.

Højtryk Køletørrer UD HP

Ultra.dry HP er specielt designet til at opfylde brugeren af højtrykskøletørreres behov, og tilbyder et arbejdstryk på op til 50 barg. Det ekstremt pålidelige design koncept sikrer, at ultra.dry HP fungerer perfekt på alle tidspunkter og i alle forhold.