Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Ultrafilter elementer

Trykluft Filterelementer

Avanceret plisseringsteknik blandet med Nano teknologi gør ”High Performance” filtret meget mere effektivt end et standardfilter, da filter arealet er 450% større på næsten den samme plads.

Fordelene ved at bruge denne type filter er lavt difference tryk, 70% lavere energiomkostninger og en forbedret filtreringseffektivitet, der også har en større partikel fangende kapacitet.

Vi anbefaler at du bruger en 2-trins filtrering, med forfilter PE(25 µm partikelfilter) eller SB(5, 25, eller 50 µm partikelfilter), til slut filtrering bruges enten et FF, MF eller SMF filter element.

Type Filtration rate Effectivity Residual oil content at an inlet of 3 mg/m³ Max. differential pressure Start-up differential pressure
PE 25 my 99% N/A 2 bar at 20°C 0,01 bar
FF 0,01 my 99,999% 0,1 mg/m3 5 bar at 20°C 0,04 bar
MF 0,01 my 99,99998% 0,03 mg/m3 5 bar at 20°C 0,08 bar
SMF 0,01 my 99,99999% <0,01 mg/m3 5 bar at 20°C 0,09 bar
 AK N/A N/A 0,003 mg/m3 2 bar at 20°C 0,07 bar

PE / SB Filterelementer

Disse højkvalitets filterelementer er lavet med den fineste plisseringsteknologi and aluminium endekapper. De er unikke i industrien med deres lave differenstryk.

PE filterelementet er lavet af sintret polyætylen filter medie og garanterer absolut tilbageholdelsesgrad.

SB filterelementer er forfilterelementer, der er lavet til tilbageholdelse af partikler og væsker i trykluft. Det sintrerede rustfri stål filtrations materiale sikrer en høj termisk holdbarhed.

Mikrofilter Elementer

FF/MF/SMF mikrofiltre er lavet med plisseret oleofobisk filter medie, der afviser olie og vand. Disse "High Performance" filtre har et plisseret filtermedie som giver en overflade på 450% i forhold til et standard filter.

Aktivt Kul Elementer

AK og AKK består af et to stadie filtrering. Alle partikler bliver holdt i et nanofiber dybdefilter medie, mens det aktive kul adsorbere alle olie dampe og gasformige carbonhydrider.

Ultrafilter "High-Performance filter"

I vores udvalg af filter elementer tilbyder vi Ultrafilters "High-Performance filter". Denne filterløsning byder på et banebrydende design, der gør det unikt for branchen. De er bygget med tanke på bedre filtrering samtidig med der opnås store besparelser i driftsomkostninger/energi.

"High-Performance filter" elementerne kan fange partikler fra 1 my til 50 my eller mere med en sikkerhed på helt op til 99,9999%. Den avancerede plisserings-teknik blandet med Nano teknologi giver filtrene en meget større overflade og derved en energibesparelse på op til 70%, det er lige nøjagtig denne teknik og teknologi der gør at "High-Performance filter" er langt mere effektivt end et standardfilter.