Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Ultrafilter genindfører malede tanke

Billede: 2631

I lang tid har vi solgt galvaniserede tanke til samme pris som malede tanke, fordi forskellen i pris ikke var stor, og galvaniserede tanke har en fantastisk levetid og holdbarhed. Men vi præsenterer nu en ny stærk pris på malede tanke i 11 eller 16 bar versioner.

Hvis du ikke behøver en galvaniseret overflade eller andre specifikationer, kan en malet tank være en betydelig mindre investering, end mange af alternativerne på markedet, såsom op til 40% besparelse i forhold til den galvaniserede udgave.  

Vores malede tanke er alle PED 97/23/EC godkendte og produceret i EU. Vi kan hjælpe dig med at vælge størrelse ud fra dit flow eller din kompressor størrelse, og har blandt vores tilbehør både åndingsfiltre og tankene leveres inklusive kits med sikkerhedsventil, manometer og kugleventil*. På forespørgsel kan vi også tilbyde elektroniske ventiler, der lukker efter produktionen slukker og gemmer tankens indhold uden lufttab, indtil næste morgen, hvor ventilen åbner kort før arbejdet begynder.  

Kig forbi vores beholder sortiment, og læg især mærke til vores nye stærke priser på de malede tanke, som er sat ned med op til 40% fra 1. marts og permanent frem.
Du kan købe vores trykluftbeholdere direkte på vores webshop eller kontakte os i dag på info@ultra-filter.com eller telefon +45 82 30 30 20