Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Vand behandling Omvendt Osmose

opstilling 

Fordele ved vandrensning og Omvendt Osmose

Omvendt Osmose – Reverse Osmosis (RO) – er en metode til at filtrere vand, når du skal have fjernet partikler. RO-teknologien anvendes dermed til at fjerne bakterier, pyrogener og salte fra vandet. RO-teknologi er således den mest effektive facon til at fjerne selv de mindste urenheder i vandet.

RO-systemerne er særdeles effektive og fjerner følgende urenheder:

  • Fluor, Cyster, Bakterier, Vira, Antibiotika, Hormoner

RO-systemerne er af samme grund det bedste valg, hvis din vandkvalitet skal være helt i top.

Vandrensningssystemerne anvendes både af almindelige husholdninger og store virksomheder. RO-systemets målinger er yderst præcise og er samlet på et enkelt panel. Systemet bruger TDS-måler og trykregulatorer til overvågning af henholdsvis ydeevne og service-status. Systemets selvbetjening styres af den programmerbare logiske controller – PLC.

Ultrafilter kan tilbyde den såkaldte M-serie inden for RO-systemet. Den findes i både en sort og en blank udgave. Serien henvender sig til såvel almindelige husstande, som til mindre virksomheder – for eksempel restauranter. Udvalget varierer fra M-90 til M-1000. Modellernes titel afspejler produktionen af vand, det vil sige liter i timen.

Vi anbefaler at du beregner, hvor meget rent vand du har brug for. Du skal beregne dit maksimale vandforbrug i løbet af en time. Det skal gøres to gange. Beregningen vil vise, hvor stor en opbevaringstank du har brug for.

Ultrafilters All-in-one vandfiltrerings-løsning kan nemt og ubesværet tilsluttes din vandforsyning. Uanset om der er tale om industri-applikationer, storkøkkener, konvektionsovne, opvaskemaskiner, barglas-vaskere, ismaskiner, kedler, vandvarmere og så videre.

Datasheet's