Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoLog ud

DK NO SE FI
Billede: 2767 EU
Vandfilter

Vandfilter

Vandfiltrene i denne kategori kan fjerne kalk, jern, okker, mangan, svovlbrinte, klor og andre gasarter, samt generelt smags og lugtgener fra vandet. 

Billede: 2342
Hvis du har problemer med partikler eller okker i dit drikkevand kan et vandfilter være en god og kosteffektiv løsning på problemet. Vores vandfiltre har kapacitet til at håndtere alt fra en enkelt vandhane til filtrering af vandet fra en delt brøndboring. For at finde den rette størrelse filter skal du kende din hustands max flow. En almindelig vandhane eller bruser bruger ca. 14 l/min. Så et godt udgangspunkt for max flow er antal af brusere eller vandhaner der skal køre på samme tid.
Filterhus Antal vandhaner
Ultra-Pure AQ2 Mini 1
Ultra-Pure AQ2 Slim 2
Ultra-Pure Jumbo 10" 5
Ultra-Pure Jumbo 20" 10

Der er ingen varer i den valgte kategori

Mere om flow

Hvis du vil beregne et mere præcist max flow kan du bruge disse tal som udgangspunkt.

 

Applikation Vandforbrug
Almindelig bruser 12-16 l/min
Spare bruser 6-10 l/min
Almindelig vandhane 12-16 l/min
Spare vandhane 3-9 l/min
Almindelig toiletkumme 6 l/skyl
Ny/2-skyld: 3 eller 6 l/skyl
Ældre (10 år) vaskemaskine 80-100 l/vask
Nyere vaskemaskine 40-80 l/vask
Ældre opvaskemaskine 20-23 l/vask
Nyere opvaskemaskine 13-20 l/vask

Værd at vide om Vandfiltrering

Private brugere har i dag mulighed for selv at hente oplysninger omkring deres vandforsyning GEUS har lavet et program der hedder Jupitor som kan tilgås af alle. Et program hvor man indtaster sit vandværk og derved kan hente alle oplysninger der er tilgængelig om vandet der kommer ud af vandhanen.

Gå til GEUS jupitor program her

Hvorfor er det vigtigt at vide hvad der er i vandet?

I danmark er vi underlagt lovgivningen omkring drikkevand i henhold til EU standarder. Det kan være svært at overskue et lovdokument men der hvor det er vigtigt for forbrugeren at forholde sig til dette er ved at kigge nærmere på lovkravet om at Vandforsyningsselskaber har kun krav på at opfylde visse krav og de gælder fra boring til indgangen i jeres bolig, alt derfra er op til forbrugeren selv at håndtere. 

Se Rådet for Den Europæsiske Union 98/83/EF af 3. november 1998 om kvaliteten af drikkevand her.

 

Hvis man vil foretage en grundigere eller specifik vandrensning til en bestemt grad af rent vand fører vi en lang række Point-of-Use filtre, hvoraf ScaleGuard patronerne er især velegnet til filtrering af vand til varmt vandsystemer som kaffeautomater, dampere og kombiovne med dampfunktion. Disse filtre bruges også til en generel beskyttelse af vaskemaskiner i erhvervslivet. Vi har udover disse specialiserede filtre til soft drink (sodavand ol.) automater, ismaskiner og til eksempelvis espressomaskiner med behov for et større flow tilgang. Vi har også en løsning til generelt drikkevand, om du ønsker at kunne drikke vandet fra tanken på din båd eller campingvogn, eller om du behøver særligt effektiv indsats for at opnå rent drikkevand derhjemme eller i ferieboligen har vi også Drikkevands filter serien ”AP3”, der med aktivt kul og membran teknologi stærkt reducerer klor og enten kalk eller bakterier fra drikkevandet.

Guides