Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE FI
EU

Væske

Væske Filtrering

Vores væskeudvalg indeholder produkter til filtrering og behandling af alle former for væsker. For at gøre vores udvalg mest overskueligt for dig har vi inddelt dem i 3 hovedgrupper, Industri; Fødevareegnet og Pharma egnet. Inddelingen baseres oftest på dokumentationskrav til de enkelte brancher, og i alle kategorier er det vores mål at levere de mest omkostningseffektive filtre til din opgave.

Under produktgrupperne finder du en beskrivelse af hver, samt et overblik over vores 3 hovedgrupper, industri, fødevarer og pharmaceutisk behov.

Inde i produktgrupperne finder du applikationsbeskrivelser og hjælp til valg af filtreringsgrad og flow.

Vores produkttyper for væskefiltrering er:

Filter poser: En stor overflade tillader et stort flow, og en god tørstofkapacitet. Det er billige filtre til en-gangs brug. De har en lidt lavere effektivitet og bruges ofte som grov- eller forfilter. De fås i flere materialer og størrelser. Kan også erstattes med et højkapacitets filter element for højere effektivitet.

Dybdefilter: Dybde filtre er billige, og har en høj nominel effektivitet. De har en god balance mellem tørstofkapacitet og flow, og fungerer godt som forfilter, og nogle gange primært filter. Dybdefiltre er både støbte og spundne filtre.

Plisseret filter: Plisserede filtre har ofte en absolut effektivitet og en meget fin filtrering eller meget tæt på. Filteret er ofte primært filter eller forfilter for en membran. Plisserede filtre tillader et godt flow, og kan ofte tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Membran filter: Membranfiltre er altid absolutte, med en meget høj effektivitet. De bruges som udgangspunkt kun til sterilfiltrering eller finere behov. De tilbyder den højeste kvalitet til slut-filtrering. Plisseringen sikrer det lavest mulige trykfald og højest mulige kapacitet. De kan oftest tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Mesh filter: Et filterelement i rustfri stål bruges, hvor forholdende kræver et særligt robust filter, eller udskiftning er så besværlig, at antal tilbageskyl og sterilisering skal optimeres til flest muligt. Filtrene bruges ofte som primært filter eller som sikkerhedsforanstaltning.

High Flow filter: Et af de mest brugte primære filtre er high flow filtre. Da et enkelt element tillader meget høje væske flows er udskiftning meget hurtig og let at håndtere. Den meget store filteroverflade giver mindre hyppige udskift, og den høje nominelle filtreringsgrad giver et pålideligt resultat hver gang.

Kurvefilter: Et kurvefilter er en god mulighed, hvis man skal bruge et grov filter med mulighed for rengøring af indsatsen. De har en god flowkapacitet og fås i mange størrelser. Deres rimelige filteroverflade tillader en god tørstofkapacitet, og den høje effektivitet tillader at holde partikler fanget længe. Fås som in-line model til rør eller til tankbiler.

UV Desinfektion: Ofte kaldet UV belysning, desinfektion med UV er en nedbrydning af bakterier og andre mikroorganismer, så de ikke kan inficere eller formere sig efter belysning. UV lys bruges i en lang række applikationer, og kan leveres i opsætning af rustfri stål eller polypropylen.

Posefilterhus: Filterhuse fra ultrafilter og 3M til brug med posefiltre. Vores posefilterhuse er udført i rustfri stål eller syrefast stål, til væske flows mellem 4 m³/time og 81 m³/time. Posefiltre har muligheder for brug af filterposer, højkapacitetselementer, magnet indsatser, differential manometre og meget mere.

Patron filterhus – Single: Alle typer filterhuse til en enkelt filterindsats. Vores filterhuse tilbydes i rustfri stål, syrefast stål eller polypropylen. Et enkelt filterelement kan håndtere fra de mindste væskeflows til 4,5 m³/time.

Patron filterhus – Multi: Filterhuse fra ultrafilter og 3M til brug med flere filter indsatser pr. filterhus. Vores filterhuse tilbydes i rustfri stål eller syrefast stål, og vi har filterhuse egnet til dybdefiltre, plisserede filtre og membraner.

Dampfilter: Damp filtrering af den højeste pålidelighed til alle brancher. Damp filtreres oftest igennem et dybdefilter i rustfri stål, eller til enkelte applikationer gennem en membran. Ultrafilter har produceret og leveret dampfiltre til alle brancher i mange år.

3M Filter: Her finder du alle filtreringsprodukter fra 3M samlet på ét sted. 3M produkter fra andre kategorier er også at finde her.

Industri Fødevareegnet Pharmaceutisk egnet
Filterposer Filterposer Filterposer
Ultra-Bag-GS PP Ultra-Bag PP    
Ultra-Bag-GS PE Ultra-Bag PE    
Ultra-Bag-GS NMO Ultra-Bag NMO    
Posefilterhus Posefilterhus Posefilterhus
BFOS posefilter MET posefilter    
BFOT posefilter BFOS F&B posefilter    
ALSI posefilter        
MEC posefilter        
Dybdefilter Dybdefilter Dybdefilter
Ultra-Wound Cotton Ultra-Depth PP-TF Micro-Klean RT
Ultra-Wound Glass Fibre UD PP-TF (Grooved) Betapure AU
    Micro-Klean RT    
           
Plisseret filter Plisseret filter Plisseret filter
Pleat2   Ultra-Pleat PPF Ultra-Pleat PP100
    Ultra-Pleat GFF Ultra-Pleat PP-K
        Ultra-Pleat GP-M
           
Membran Filter Membran Filter Membran Filter
Samme som fødevareegnet Ultra-Mem PESF Ultra-Mem PF-PES
    Ultra-Mem PTFEF Ultra-Mem PF-PP
        Ultra-Mem PF-BEV
        Ultra-Mem PF-AQUA
        Ultra-Mem PF-NYL
        Ultra-Mem PF-PT
Metal Filterelement Metal Filterelement Metal Filterelement
SM Mesh filter P-SM mesh filter P-SMp Pleated Mesh filter
    P-GS damp filter    
           
           
Single Element Filterhus Single Element Filterhus Single Element Filterhus
Ultrafilter SK   Ultrafilter SKF PF-EG Sanitær
    Ultrafilter SK      
           
           
Multi Element Filterhus Multi Element Filterhus Multi Element Filterhus
3M DS   Ultrafilter ME PF-EG Sanitær
Ultrafilter FWK        
           
           
High Flow Filter High Flow Filter High Flow Filter
Ultra-BIG housing PP 3M High Flow housing    
Ultra-BIG housing Rustfri stål 3M High Flow filters    
Ultra-BIG elements        
           
Kurvefilter Kurvefilter Kurvefilter
SF-IL in-line filter BFOS kurvefilter    
SF-TW tankbil filter        
           
           
Dampfilter Dampfilter Dampfilter
P-EG filterhus P-EG filterhus PF-PT membran
P-GS dampfilter P-GS dampfilter PG-EG Sanitær filterhus