Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Væske Filtrering

Væske Filtrering

Vores væskeudvalg indeholder produkter til filtrering og behandling af alle former for væsker. For at gøre vores udvalg mest overskueligt for dig har vi inddelt dem i 3 hovedgrupper, Industri; Fødevareegnet og Pharma egnet. Inddelingen baseres oftest på dokumentationskrav til de enkelte brancher, og i alle kategorier er det vores mål at levere de mest omkostningseffektive filtre til din opgave.

Under produktgrupperne finder du en beskrivelse af hver, samt et overblik over vores 3 hovedgrupper, industri, fødevarer og pharmaceutisk behov.

Inde i produktgrupperne finder du applikationsbeskrivelser og hjælp til valg af filtreringsgrad og flow.

Datasheet'sVores produkttyper for væskefiltrering er:

Filter poser: En stor overflade tillader et stort flow, og en god tørstofkapacitet. Det er billige filtre til en-gangs brug. De har en lidt lavere effektivitet og bruges ofte som grov- eller forfilter. De fås i flere materialer og størrelser. Kan også erstattes med et højkapacitets filter element for højere effektivitet.

Dybdefilter: Dybde filtre er billige, og har en høj nominel effektivitet. De har en god balance mellem tørstofkapacitet og flow, og fungerer godt som forfilter, og nogle gange primært filter. Dybdefiltre er både støbte og spundne filtre.

Plisseret filter: Plisserede filtre har ofte en absolut effektivitet og en meget fin filtrering eller meget tæt på. Filteret er ofte primært filter eller forfilter for en membran. Plisserede filtre tillader et godt flow, og kan ofte tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Membran filter: Membranfiltre er altid absolutte, med en meget høj effektivitet. De bruges som udgangspunkt kun til sterilfiltrering eller finere behov. De tilbyder den højeste kvalitet til slut-filtrering. Plisseringen sikrer det lavest mulige trykfald og højest mulige kapacitet. De kan oftest tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Mesh filter: Et filterelement i rustfri stål bruges, hvor forholdende kræver et særligt robust filter, eller udskiftning er så besværlig, at antal tilbageskyl og sterilisering skal optimeres til flest muligt. Filtrene bruges ofte som primært filter eller som sikkerhedsforanstaltning.

High Flow filter: Et af de mest brugte primære filtre er high flow filtre. Da et enkelt element tillader meget høje væske flows er udskiftning meget hurtig og let at håndtere. Den meget store filteroverflade giver mindre hyppige udskift, og den høje nominelle filtreringsgrad giver et pålideligt resultat hver gang.

Kurvefilter: Et kurvefilter er en god mulighed, hvis man skal bruge et grov filter med mulighed for rengøring af indsatsen. De har en god flowkapacitet og fås i mange størrelser. Deres rimelige filteroverflade tillader en god tørstofkapacitet, og den høje effektivitet tillader at holde partikler fanget længe. Fås som in-line model til rør eller til tankbiler.

UV Desinfektion: Ofte kaldet UV belysning, desinfektion med UV er en nedbrydning af bakterier og andre mikroorganismer, så de ikke kan inficere eller formere sig efter belysning. UV lys bruges i en lang række applikationer, og kan leveres i opsætning af rustfri stål eller polypropylen.

Posefilterhus: Filterhuse fra ultrafilter og 3M til brug med posefiltre. Vores posefilterhuse er udført i rustfri stål eller syrefast stål, til væske flows mellem 4 m³/time og 81 m³/time. Posefiltre har muligheder for brug af filterposer, højkapacitetselementer, magnet indsatser, differential manometre og meget mere.

Patron filterhus – Single: Alle typer filterhuse til en enkelt filterindsats. Vores filterhuse tilbydes i rustfri stål, syrefast stål eller polypropylen. Et enkelt filterelement kan håndtere fra de mindste væskeflows til 4,5 m³/time.

Patron filterhus – Multi: Filterhuse fra ultrafilter og 3M til brug med flere filter indsatser pr. filterhus. Vores filterhuse tilbydes i rustfri stål eller syrefast stål, og vi har filterhuse egnet til dybdefiltre, plisserede filtre og membraner.

Dampfilter: Damp filtrering af den højeste pålidelighed til alle brancher. Damp filtreres oftest igennem et dybdefilter i rustfri stål, eller til enkelte applikationer gennem en membran. Ultrafilter har produceret og leveret dampfiltre til alle brancher i mange år.

3M Filter: Her finder du alle filtreringsprodukter fra 3M samlet på ét sted. 3M produkter fra andre kategorier er også at finde her.

Guides