Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

3M Filter

3M Filter

I over 100 år har mennesker over hele verden kigget på 3M for produkter og ideer, som løser problemer og hjælper med til at gøre verden smartere, hurtigere, sundere og sikrere. 3M har mere end 500.000 produkter og 40 kerneteknologier, 3M har fået lederskab på alle de store markeder, det serverer over hele verden.

Har du et gammelt filter fra 3M? Så har det muligvis skiftet navn sidenhen. I denne guide kan du finde det gamle navn for filteret og se hvad det hedder i dag. På den måde finder du nemt det nye filter du skal bruge.

3M Filter: Her finder du alle filtreringsprodukter fra 3M samlet på ét sted. 3M produkter fra andre kategorier er også at finde her.

3M Purification Filtration

3M Purification, tidligere kendt som CUNO, blev grundlagt i 1912 af Charles Cuno og har mere end 90 års erfaring i filtreringsvirksomheden. I 2005 blev CUNO erhvervet af 3M-selskabet og blev en del af division 3M Industrial & Transportation. I 2009 blev det 3M Purification Filtration. Nye løsninger leveres løbende til kunder over hele verden ved at kombinere den brede verdensomspændende markedsdækning af 3M-selskabet med separation og filtreringskompetence ved 3M Purification.

Ved hjælp af kerneteknologierne i 3M Purification fremstilles et omfattende produktsortiment, der omfatter membraner, dybdefiltre, plisserede filtre, rengørbare filtre, boliger og konstruerede filtreringssystemer. 3M Purification ejer mere end 200 patenter og 300 varemærker og er aktiv på verdensplan.

Markedsorienterede afdelinger i 3M Purification omfatter sundhedspleje, væskebehandling og 3M vandfiltrering. 3M vandfiltrering giver vandfiltrering til hjemmet, mad service og vending et fritidsmarked.

3M Purification er verdens førende inden for design, fremstilling og markedsføring af en bred vifte af filtreringsprodukter. som tilvejebringer separations-, klarings- og rensningsopløsninger til væsker og gasser.