Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Inline Filter (MESH)

Kurvefilter

Et kurvefilter er et filterhus med indbygget filterkurv i rustfrit stål. Denne konstruktion gør at filteret kan håndtere store flow.

High Flow filtreringsopgaver kræver ikke altid specielt plisserede elementer, og for nogle er kapaciteten af posefiltre ikke nok.

Her er et in-line mesh filterhus SF-IL udmærket, da det robuste 304 rustfrit stål filterhus leveres med en rustfrit stål mesh filterkurv, der kan tages ud og rengøres til genanvendelse. Filterhuset er konstrueret med indløb og udløb modsat for at tillade inlineinstallation.

Kurven er designet til at holde store mængder snavs eller partikler og kan rengøres til kontinuerlig brug. Kombinationen af et metaloverfladefilter med snavs kapacitet som et posefilter giver mulighed for længere brug end de fleste andre high flow filtre. Filteret findes som standard i filtreringsgrader fra 50 µm til 1000 µm, og kurvefilteret har et dobbeltlag for at sikre filtreringens effektivitet.

Udover vores inline filter har vi et kurvefilter specielt designet til brug med tankvogne. SF-TW kurvefilter er transportabelt og kan bruges når du tømmer eller påfylder din tankvogn, for at sikre imod uønskede partikler.

Skal du bruge en mere holdbar løsning til din filtrering? Så er meshfiltrering den rigtige løsning. Læs mere her