Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Junior Patron Filter

Junior Filter

Når trykluft efter væske bruges som katalysator i en blandingsproces, eller bruges som instrumentluft, ingrediens eller mange andre applikationer, hvor partikelkontrollen skal være helt i top, er et junior filter et simpelt, effektivt og omkostningsvenligt alternativ til andre filtre. Filtrene fylder meget lidt, leveres typisk med membraner eller absolutte filtre, og kan leveres i en sanitær version, som gør rengøring ekstra let.

Installationsstørrelsen på filterhuset, er en af de mindste på markedet, og det gør filteret velegnet til installation i maskiner, samt ved begrænset plads.

Dette alsidige filter findes i rustfri stål, polypropylen og PVDC plastik. Alle 3 varianter kan leveres med gevind eller clamp tilslutning, hvilket giver rigelige applikationer i steril eller sanitære situationer, samt ultrapure vandfiltrering, opløsningsmidler og elektronik, eller endda maling, blæk og coatings.

Junior Housing ½" BSP - Standard Clamp
Junior Housing ½" BSP - Standard Clamp
Varenummer:PFJRSS-BSP
DKK 6.235,00DKK 7.793,75
Antal
 
Junior Housing  1" Tri-Clamp - Bolted Clamp
Junior Housing 1" Tri-Clamp - Bolted Clamp
Varenummer:PFJRSS-TC
DKK 11.489,00DKK 14.361,25
Antal
 

PF-PES Junior-patroner er velegnede til sub-mikronisk filtrering af en lang række procesvæsker til applikationer, hvor egenskaberne for en naturligt hydrofil membran er påkrævet.

Typiske applikationer inkluderer:

Biofarmaceutiske produkter i lille målestok

Til sub-mikronisk filtrering af ingredienser, mellemprodukter, farvningsvand og slutprodukter, inklusive sterilisering.

Afklaring og reduktion af biobyrden.

Oftalmiske opløsninger Holdbarhed er sikret ved ikke-fjernelse af konserveringsmidler, såsom Benzalkonium Chloride (BAK).

Små skala fine kemikalier

Til afklaring og sterilisering af en lang række proceskemikalier

Elektronik og halvledere

Den sub-mikroniske filtrering af procesvand og kemikalier, herunder opløsningsmidler, udviklere og fotoresistorer. Anvendelser inkluderer typisk central vandanlægsbehandling og kritisk 'våd bænk'-anvendelsessted filtrering

Pilotundersøgelser Til opskalering og optimering af sterile processer.

Point-of-use Vandforsyning

Til levering af sterilt vand til bl.a hospitaler.