Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Aktiv Kul Patroner

Ultra-Carbon Activated Carbon Block

Aktiveret kulstof, et porøst stof med stærke fysiske adsorptionsegenskaber, har det højeste volumen adsorberende porøsitet af noget kendt materiale.

Ved carbonisering og aktivering kan aktivt kul fremstilles af mange stoffer indeholdende højt kulstofindhold, såsom kul, træ, bambus og kokosnødeskaller.

Aktiverede kulfiltre anvendes i vid udstrækning i industriel proces og civil anvendelse som den mest effektive metode til fjernelse af lugt, klor, flygtige organiske forbindelser (VOC), farver, smag og andre forurenende stoffer fra væsker.

Ultra-Carbon-serien er den nye generation af carbonpatroner fremstillet ved ekstruderingsprocessen. De giver lang levetid og overlegen adsorberingsevne sammenlignet med konventionelle granulerede aktiverede carbonpatroner sammen med minimumsbøder. Med en høj mekanisk styrke og lav askeindhold forhindrer kulstofblokstrukturen kanalisering, omgåelse, fluidisering eller losning af carbonbøder.

For at forhindre for tidlig blokering af det aktiverede carbonlag indeholder Ultra-Carbon filtre et effektivt præfiltreringslag designet til at opfange geler og store partikler.

Ultra-Carbon-serien aktiverede carbonfilterpatroner bruger premium-grade kokosnødsekstruderede carbonblokke og kan leveres i enhver længde og endehætte konfiguration for at opfylde kravene i procesapplikationen.

Ultra-Carbon 10" Netted Activated Carbon Filter
Ultra-Carbon 10" Netted Activated Carbon Filter
Varenummer:UCA10ACDOE
DKK 151,00DKK 151,00
Antal
 
Ultra-Carbon 20" Netted Activated Carbon Filter
Ultra-Carbon 20" Netted Activated Carbon Filter
Varenummer:UCA20ACDOE
DKK 292,00DKK 292,00
Antal
 
Ultra-Carbon 30" Netted Activated Carbon Filter
Ultra-Carbon 30" Netted Activated Carbon Filter
Varenummer:UCA30ACDOE
DKK 448,00DKK 448,00
Antal
 
Ultra-Carbon 40" Netted Activated Carbon Filter
Ultra-Carbon 40" Netted Activated Carbon Filter
Varenummer:UCA40ACDOE
DKK 598,00DKK 598,00
Antal