Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Patron Filterhus - Multi

Multi Patron Filterhus

Ultrafilter tilbyder en række multi patron filterhuse. Blandt disse er; 3M DS filterhus - DOE tilslutning, MK filterhus - DOE tilslutning, ME filterhus - Code 7 tilslutning og et sanitært filterhus PF-EG - Code 7 tilslutning.

3M Cuno DS Filterhus

DS-seriepatronfilterhuse, fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, opfylder generelle industrielle, kemiske, kommercielle og nogle behov for mad og drikkevarefiltrering. Alle befugtede overflader er 316L rustfrit stål. Anden fest (V-bånd klemme, fodbeslag mv.) Leveret i 304 rustfrit stål eller lignende. DS filterhuse er elektropoleret til en letplejende finish.

MK Filterhus - DOE

Filterhuset type MK-A4 er svejsede rustfrit stålkonstruktioner for at installere 5 eller 7 dobbelt åbne filterpatroner. Alternativt kan filterpatroner med 222-adapter (kode 8) anvendes. De består af en cylindrisk beholder med svejset kedelformet hoved. Det støbte låg er hængslet og forseglet med en O-ring og lukket med øjenbolte. Indløbet (N1) er placeret sidelæns til skallen, udløbet (N2) på den modsatte side over det nedre kedelformede hoved. Filterpatronen af typen DOE er tæt på skærekant med fjederadapter, adapteren 222-patronen på en dobbelt O-ring. Filterpatronerne passeres gennem udefra og indvendigt.

MKC Filterhus - DOE

MKC er et billigt, svejse-konstrueret rustfrit stål filterhus til at installere 5 eller 7 dobbelt åbne filterpatroner. Alternativt kan filterpatroner med 222-adapter (kode 8) anvendes. De består af en cylindrisk beholder med svejset kedel hoved. Låget er aftageligt og forseglet med en O-ring og lukkes med en clamp. Indløbet (N1) er placeret sideværts til skallen, udløbet (N2) på den modsatte side. Huset tager filterpatroner af typen DOE eller med adapteren 222 med dobbelt O-ring. 

ME Filterhus - Code 7

Ultrafiltrer ME filterhus er et højkvalitets filterhus til flere patronfiltre. Fordi filterhuset er tilgængeligt med en kode 7-forbindelse, kan du sige, at det er en kombination mellem et industri- og et sanitetsfilterhus. Det er perfekt til applikationer, hvor en høj effektivitetssikkerhed er nødvendig fra Code 7-forbindelsen.

Sanitært Filterhus PF-EG - Code 7

PF-EG rustfrit stål filterhus blev udviklet til rengøring af drikkevarer som øl, læskedrikke, mineralvand og andre vandprodukter med mange anvendelser. PF-EG-huset er det bedste valg i kritisk anvendelse ved steril filtrering.