Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Patronfilter

cartridge

Hos Ultrafilter har vi et stort udvalg af filter patroner, af forskellige størrelser, typer & formål.

Vi dækker alle former for applikationer inden for væske med vores patronfiltre, lige fra væske med kemikalier som ikke har krav til certifikater, til fødevare-væsker med alle certifikater.

Vi tilbyder patronfilter af polypropylen, nylon, bomuld, glasfiber & rustfrit stål mesh med vores to standart tilslutninger, som er CODE 7 og DOE.

Er du i tvivl om hvilken størrelse filter du skal bruge? Så kan du læse denne guide

Dybdefilter: Dybde filtre er billige, og har en høj nominel effektivitet. De har en god balance mellem tørstofkapacitet og flow, og fungerer godt som forfilter, og nogle gange primært filter. Dybdefiltre er både støbte og spundne filtre.

Plisseret filter: Plisserede filtre har ofte en absolut effektivitet og en meget fin filtrering eller meget tæt på. Filteret er ofte primært filter eller forfilter for en membran. Plisserede filtre tillader et godt flow, og kan ofte tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Membran filter: Membranfiltre er altid absolutte, med en meget høj effektivitet. De bruges som udgangspunkt kun til sterilfiltrering eller finere behov. De tilbyder den højeste kvalitet til slut-filtrering. Plisseringen sikrer det lavest mulige trykfald og højest mulige kapacitet. De kan oftest tilbageskylles og steriliseres flere gange.

Mesh filter: Et filterelement i rustfri stål bruges, hvor forholdende kræver et særligt robust filter, eller udskiftning er så besværlig, at antal tilbageskyl og sterilisering skal optimeres til flest muligt. Filtrene bruges ofte som primært filter eller som sikkerhedsforanstaltning.

TypeUltra-Depth PP-TFUltra-Depth RBUltra WoundUltra-Pleat PPPUltra-Pleat PPGUltra-Mem PESFUltra-CarbonMesh P-SM DOEMesh P-SM Code7
Material Polypropylene Resin Cotton Polypropylene Galss fiber Polyethersulphone Active Carbon SS-316L SS-316L
Filtration Rates 1 µm to 100 µm 1 µm to 150 µm 1 µm to 150 µm 0,45µm to 10µm 0,5µm to 40µm 0,1µm to 100µm 5µm 3µm to 840µm 3µm to 840µm
Max. temp. 80°C 120°C 120°C 80°C 80°C 80°C 52°C 200°C 200°C
Applications
Chemicals
Water
Electronics
Food & Beverages
Industrial
Pharmaceuticals
Breweries
Pesticides

efficiency