Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Dybde Filter 1-100 µm

dybdefilter

Dybdefilter patroner er oftest smelteblæste filterelementer i polypropylen eller resin, hvor elementet er konstrueret porøst med filtreringsporer af forskellig størrelse ned til det inderste lag, hvilket ikke er større end filtreringsgraden af dybdefilterpatronen.

Dybdefilter bruges til både store og små flow, med en høj effektivitet (90%) og kan bruges både i fødevare industrien og til proces filtrering, samt til brug i aggressive væsker.

Ultra-Depth PP-TF er et dybdefilter i polypropylen med et meget bredt anvendelsesområde og som er fødevare godkendt. Filtreringsgrad fra 1-75 µm og max. temperatur på 80°C

Ultra-Depth RB er et dybdefilter til opgaver i procesfiltrering og til aggressive væsker. RB bruges ofte når der er tale om væsker der er over 80°C, og som ikke skal i kontakt med fødevarer. Filtreringsgrad fra 1-150 µm og max. temperatur på 120°C.

Ultra-Wound er et spundet filter med kerne af rustfrit stål. Filteret har høj varme resistens. Filtreringsgrad fra 1-150 µm og max. temperatur på 120°C.

Type Ultra-Depth PP-TF Ultra-Depth RB Ultra-Wound
Material Polypropylene Resin Cotton
Filtration Rates 1 µm to 100 µm 1 µm to 150 µm 1 µm to 150 µm
Maximum operating temperature 80°C 120°C 120°C
Applications
Chemicals
Water
Electronics
Food & Beverages
Industrial
Pharmaceuticals