Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

MESH Filter 1 - 2000 µm

Mesh Filter

Mesh filter er et overflade filter i rustfrit stål.

Ultrafilter tilbyder et varieret udvalg af rustfrit stål mesh filtre produceret i 304 eller 316L rustfrit stål, til den bedst mulige beskyttelse og effektivitet af din applikation.

Mesh filterelementer har den store fordel, de kan regenereres ved ultralydsbad eller ved at returskylle systemet. Efter regenerering, vil filteret være klar til brug igen.

MESH filtre er meget robuste filtre og kan have høj temperatur modstand og tolerance for højt differenstryk.

Disse rustfrie stål filtre til væsker eller trykluft yder absolut tilbageholdelse af partikler i en bred vifte af filtreringsgrader.

Rustfrit stål mesh filtre er anvendelige i føde- og drikkevarer applikationer, og er desuden ofte brugt til partikelretention i kosmetisk, kemiske, vandbehandling og sirup filtrering. Mange flere applikationer gælder.

Før og endelig absolut filter med retentionshastigheden for partikelfjernelse fra alderlige opløsninger, vand og andre væsker og gasser.

Mesh P-SM består af et regenererbart rustfrit stålnet med rustfrit stål (316L) yderbeskyttelse og endedæksler. Optagelseshastigheden varierer fra 1 til 250 mikron.

P-SM med tilslutning DOE

P-SM er vores cylindriske mesh patronfilter, og den er tilgængelig med forskellige tilslutninger. Tilslutningerne vi tilbyder til vores P-SM cylindriske mesh patroner er; Code 7 og DOE.

P-SM med tilslutning Code 7 (226)

P-SM er til filterhuse med element tilslutning internt code 7