Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoLog ud

DK NO SE FI
Billede: 2767 EU
Væske » Plisseret Filter » Glasfiber Patron

Glasfiber Patron

 

Billede: 2463 Ultra-Pleat GP-M patroner giver absolut filtrering hvor reproducerbarhed og konsistens af ydeevne er kritiske. Velegnet til filtrering af vandige og organiske væsker, kan Ultra-Pleat GP-M patroner der skal anvendes som forfiltre eller endelige filtre i følgende applikationer:

 

Fødevarer og drikkevarer

Afklaringen af øl, vin og spiritus til en klar og lys finish, uden at påvirke smagen. Det er en ideel forfilter til beskyttelse af membraner, der anvendes til kold sterilisering.

Process Water Systems

Filtreringen af procesvand anlæg til fjernelse af almen tilsmudsning og harpiks bøder. Den naturligt forekommende Zeta-potentialet af glasfiber i vandige opløsninger gør Ultra-Pleat GP-M filter ideelt til at fjerne submikronpartikler.

Lægemidler og Bioprocessing

Den fremragende snavskapacitet af Ultra-Pleat GP-M gør det til et ideelt valg til forfiltrering af komplekse biologiske væsker (f.eks cellekultur medier).

Finkemikalier

Filtreringen høje kemikalier, herunder opløsningsmidler, reagenser, fotografiske emulsioner, trykfarver og malinger.

Kosmetik

Afklaringen af procesvand og mellemprodukter til det færdige produkt.

 

 

 

 

Size Flow
l/min m3/h
5" 10 0,6
9¾", 9?", 10" 20 1,2
19½", 20" 40 2,4
29¼", 30" 60 3,6
39", 40" 80 4,8

 

 

Funktioner og fordele:

 

Ultra-Pleat GP-M patroner

Udvælgelse af de nyeste og mest avancerede glasfiber medier har resulteret i en robust filterpatron med høj snavskapacitet og fremragende kemisk kompatibilitet. 

 

High filtration area

Ultra-Pleat GP-M patroner har en stor overflade til lav rene trykfald.

 

Guaranteret filtration

Ultra-Pleat GP-M patroner er valideret ud fra industri standerten OSU-F2 single pass test til Beta 5000 (99.98% effektivitet).

 

Zeta potentiale

Ultra-Pleat GP-M patroner vise en naturlig positiv elektrostatisk ladning, når de anvendes i vandige opløsninger. Dette resulterer i forbedret fjernelse af submikrone partikler, der er mindre end den udpegede mikron rating.

 

Kontrolleret produktionsmiljøet

Ultra-Pleat GP-M patroner er fremstillet i et ISO renrum miljø ved fuldt beklædt personale, hvilket minimerer risikoen for forurening.

 

Velegnet til damp og varmt vand hygiejnisering

Ultra-Pleat GP-M patroner er resistente over for gentagen damp sterilisation op til 130°C (266°F) og varmt vand cykler ved op til 90°C (194°F). 

 

Pakninger og O-ringe

Ethylenpropylen, PTFE indkapslet, Silikone, nitril eller polypropylen filt.