Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Porvair Aquafil

 

Billede: 2464

Porvair Aquafil membran er et enkeltlags patronfilter i polyethersulphone.

Porvair Aquafil patroner udnytter mediernes smalle porestørrelsesfordeling og høje hulrumsvolumen til at give et udvalg af patroner, der kan opfylde kravene i de fleste applikationer. Omhyggelig medieudvælgelse sikrer, at Porvair Aquafil patroner er velegnede til filtrering på ned til 0,2 my. Porvair Aquafil patroner tilbyder high-flux og lavt differenstryk, en egenskab der ses i mange polyethersulfon membraner. 

 

Porvair Aquafil patroner har fordel af de lave uspecifikke proteinbindende egenskaber af polyethersulfon membraner. De er også modstandsdygtige over for dampsterilisering og har fremragende kemisk kompatible egenskaber. Da de ikke vil hydrolysere, er Porvair Aquafil patroner ideelle til brug i ultrarent vandforsyningssystemer (18MΩ.cm).

 

Som en konsekvens giver Porvair Aquafil patroner en kombination af funktioner og fordele ikke hidtil tilgængelige fra patroner baseret på PVDF, nylon, blandede estere af cellulose eller polysulfonmembraner. De er velegnede til applikationer lige fra reduktion af biobelastning og afklaringen af en bred vifte af procesvæsker og slutprodukter.

 

 

Size Flow
l/min m3/h
5" 10 0,6
9¾", 9?", 10" 20 1,2
19½", 20" 40 2,4
29¼", 30" 60 3,6
39", 40" 80 4,8
Applications:

Biopharmaceuticals

For submikronisk filtrering af ingredienser, mellemprodukter, make-up vand og slutprodukter, herunder biobelastning reduktion og afklaring. 

 

Elektronik og halvledere
For submikronisk filtrering af procesvand og kemikalier, herunder opløsningsmidler, udviklere og fotoresister. Applikationerne omfatter typisk central vandplante behandling.    

 

Finkemikalier

For biobelastning reduktion og afklaring af en bred vifte af proceskemikalier.

Drikkevarer

For biobelastning reduktion og afklaring af diverse drikkevarer, herunder reduktion af gær og fordærvende organismer. Lav farve fjernelse er en yderligere fordel.

 

Ren vandforsyning

Til brug i de-mineraliseret og demineraliseret vand behandlingssystemer til biobelastning reduktion kølevandscirkulationssystemer.

 

Opthalmiske løsninger

Holdbarhed sikres gennem den manglende fjernelse af konserveringsmidler, såsom benzalkoniumchlorid (BAK).

 

Funktioner og fordele 

 

Porvair Aquafil patron

Omhyggelig medier udvælgelse betyder, at Porvair Aquafil patroner er tilgængelige der passer til en bred vifte af proces kritiske og generelle anvendelser.

Filteringsgrad
Porvair Aquafil patroner er tilgængelige i 0,2, 0,45, 0,65 og 1,2 mikrometer.

Lav proteinbinding
Porvair Aquafil patroner har fremragende lav proteinbinding egenskaber, typisk 10 gange lavere end nylon, 2 gange lavere end polysulfon og ligner PVDF.

Fremragende kemisk kompatibilitet
Resistent over for mange proceskemikalier, Porvair Aquafil patroner er egnet til brug i en bred vifte af proces applikationer.

 

Egnet til damp sterilisering 

Porvair Aquafil patroner med en rustfri stål støtte ring kan blive udsat for dampsterilisering ved 125 ° C (257 ° F).

 

Sterilisering

In situ steam 80 x 20 minute cycles at 125°C (257°F).

Hot water 100 x 20 minute cycles at 85-90°C (185-194°F).

 

Pakninger og O-ringe

FDA godkendt Ethylenpropylen, PTFE indkapslet, silikone eller nitril.

 

Patron opbygningtrong>

Porvair Aquafil patroner er fremstillet af en flerlaget kombination af kunstvanding mesh, filtermembran, bærermembran og dræning materiale. Porvair Aquafil patroner har en optimal læg geometri til at maksimere den tilgængelige filtrering området, og sikre et effektivt flow gennem patronerne. En alle termisk smeltebundet samleprocessen eliminerer brugen af harpiks og binders.Manufactured som standard med sprøjtestøbt polypropylen indre og ydre understøtninger, er Porvair Aquafil cartridges designet med nødvendige styrke til at modstå termiske belastninger opstår under damp sterilisation og efterfølgende cooling.All komponenter, der anvendes i opførelsen af Porvair Aquafil patroner er FDA-godkendt til 21CFR og opfylder eller overgår de nyeste EF-direktiver for Fødevarer Kontakt.