Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Porvair Biofil

General Purpose Membrane

Porvair Biofil patroner er egnet til sub-Micronic filtrering af en lang række procesvæsker, i applikationer, hvor kendetegnene for en naturligt hydrofil membran er påkrævet lavet af Polyethersulphone.

Porvair Biofil patroner udnytter mediets smalle porestørrelsesfordeling og høje hulrumsvolumen til at give et valg af patroner, der kan opfylde kravene i de fleste applikationer. Omhyggelig medier udvælgelse sikrer, at Porvair Biofil patroner er også meget velegnet til kritiske partikel kontrol ned til 0,04 mikron ratings. Porvair Biofil patroner tilbyder high-flux og lave differenstryk, at en funktion fælles polyethersulfon membraner.

Porvair Biofil patroner fordel af lav uspecifik proteinbinding egenskaber polyethersulfon membraner. De er også meget modstandsdygtige over for integritet fejl forårsaget af damp sterilisering og har fremragende kemisk kompatibilitet egenskaber. Endvidere, da de ikke vil hydrolysere, Porvair Biofil patroner er ideelle til brug i ultrarent vandforsyningssystemer (18MO.cm).

Som en konsekvens giver Porvair Biofil patroner en kombination af funktioner og fordele ikke hidtil tilgængelige fra patroner baseret på PVDF, nylon, blandede estere af cellulose eller polysulfonmembraner. De er velegnede til applikationer lige fra steril filtrering, bioburden reduktion og afklaringen af en bred vifte af procesvæsker og slutprodukter.

Funktioner og fordele

Omhyggeligt valg af medier betyder, at Porvair Biofil patroner er tilgængelige der passer til en bred vifte af proces kritiske og generelle applikationer.

Garanteret mikrobielle ratings

Porvair Biofil patroner er valideret for bakteriel fjernelse efter HIMA retningslinjer og ASTM F838-05, med en reduktion log værdi > 7. De er derfor velegnede til applikationer, der kræver steril filtrering.

Lav proteinbinding

Porvair Biofil patroner har fremragende lave proteinbinde egenskaber, typisk 10 gange lavere end nylon, 2 gange lavere end polysulfon og ligner PVDF.

Vil ikke hydrolysere

Sammenlignet med andre membraner, såsom nylon, er den polyethersulfon membran der anvendes i Porvair Biofil patroner ekstremt modstandsdygtige over for hydrolyse. Da de er i stand til eksponering i over 2 år, er de ideelle til varmt deioniseret vand applikationer.

Fremragende kemisk kompatibilitet

Resistent over for mange proceskemikalier, er Porvair Biofil patroner egnet til brug i en bred vifte af proces applikationer.

Patron integritet og lave TOC niveauer

Hver Porvair Biofil modul af hver patron er individuelt testet for integritet. Hver komplette filterpatron skylles med rent vand, som inspiceres dagligt for pyrogener ved hjælp af standard LAL test. Når det er påkrævet, kan de pulsstyret skylles med 18MO.cm pyrogenfrit ultra-rent vand.

Velegnet til dampsterilisering

Porvair Biofil patroner med en rustfri support ring kan udsættes for dampsterilisering ved 125°C (257°F) uden tab af integritet.

Fuld sporbarhed

Alle Porvair Biofil patroner er individuelt og batch identificeret med et unikt serienummer. Hver Porvair Biofil patron leveres med et certifikat for kvalitet og et brugsanvisning.

Kontrolleret produktionsmiljø

Porvair Biofil patroner er fremstillet i et ISO renrum miljø af steril-påklædt personale, hvilket minimerer risikoen for forurening.