Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Porvair Microfil

 

Billede: 2463

Microfil patroner giver absolut filtrering hvor reproducerbarhed og konsistens af ydeevne er kritiske. Velegnet til filtrering af vandige og organiske væsker, kan Microfil patroner der skal anvendes som forfiltre eller endelige filtre i følgende applikationer:

Fødevarer og drikkevarer

Afklaringen af øl, vin og spiritus til en klar og lys finish, uden at påvirke smagen. Det er en ideel forfilter til beskyttelse af membraner, der anvendes til kold sterilisering.

Process Water Systems

Filtreringen af procesvand anlæg til fjernelse af almen tilsmudsning og harpiks bøder. Den naturligt forekommende Zeta-potentialet af glasfiber i vandige opløsninger gør Microfil filter ideelt til at fjerne submikronpartikler.

Lægemidler og Bioprocessing

Den fremragende snavskapacitet af Microfil gør det til et ideelt valg til forfiltrering af komplekse biologiske væsker (f.eks cellekultur medier).

Finkemikalier

Filtreringen høje kemikalier, herunder opløsningsmidler, reagenser, fotografiske emulsioner, trykfarver og malinger.

Kosmetik

Afklaringen af procesvand og mellemprodukter til det færdige produkt.

 

Size Flow
l/min m3/h
5" 10 0,6
9¾", 9?", 10" 20 1,2
19½", 20" 40 2,4
29¼", 30" 60 3,6
39", 40" 80 4,8

 

 

Funktioner og fordele:

 

Porvair Microfil patroner

Udvælgelse af de nyeste og mest avancerede glasfiber medier har resulteret i en robust filterpatron med høj snavskapacitet og fremragende kemisk kompatibilitet. 

 

High filtration area

Porvair Microfil patroner har en stor overflade til lav rene trykfald.

 

Guaranteret filtration

Porvair Microfil patroner er valideret ud fra industri standerten OSU-F2 single pass test til Beta 5000 (99.98% effektivitet).

 

Zeta potentiale

Porvair Microfil patroner vise en naturlig positiv elektrostatisk ladning, når de anvendes i vandige opløsninger. Dette resulterer i forbedret fjernelse af submikrone partikler, der er mindre end den udpegede mikron rating.

 

Kontrolleret produktionsmiljøet

Porvair Microfil patroner er fremstillet i et ISO renrum miljø ved fuldt beklædt personale, hvilket minimerer risikoen for forurening.

 

Velegnet til damp og varmt vand hygiejnisering

Porvair Microfil patroner er resistente over for gentagen damp sterilisation op til 130°C (266°F) og varmt vand cykler ved op til 90°C (194°F). 

 

Pakninger og O-ringe

Ethylenpropylen, PTFE indkapslet, Silikone, nitril eller polypropylen filt.