Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Pose Filterhuse

posefilter

En række posefilterhuse i rustfrit stål og plastik til Ultra-bags, i forskellige størrelser og materiale.

Vores BFS posefilterhus er et kompakt filterhus til størrelse 3 og 4 filterposer. Det findes i både 304 og 316 stål. Det kompakte filterhus har en størrelse der gør det egnet til f.eks. transportable løsninger.

Den komplette plastik polypropylenkonstruktion af huset er perfekt til anvendelser, hvor omkostningerne er begrænset, og hvert fartøj leveres komplet med en trykmåler, en nøgle og en afløbsventil.

Posefilter er den optimale løsning til mange forfiltreringer, spildevandsfiltreringer og også nogle kølevæsker.
Det første filter i en produktionslinje er ofte det mindst rene, og har det højeste flow. Til dette formål anbefaler vi, at du bruger et posefilter, som har høj smuds kapacitet, såvel som høj flow hastighed. Posefiltre kommer i 4 forskellige størrelser, fra 100 liter / minut til ca. 680 liter / minut, og kan bruges til så fint filtreringer som 1 mikron. Til meget høje flow kan man bygge flere filterhuse sammen.

Læs vores artikel om BFOS filterhuse her

Posefilter 100-150 l/min:

Vores BFS posefilterhus er et kompakt filterhus til størrelse 3 og 4 filterposer. Det findes i både 304 og 316 stål. Det kompakte filterhus har en størrelse der gør det egnet til f.eks. transportable løsninger.

Posefilter 340-1300 l/min:

Til de højere flow har vi tre typer filterhuse. MEC filterhus fra 3M er udført i 304 stål og har låg med clamp lukning. Dette filterhus er primært velegnet til vandfiltrering. Når man skal filtrere andre væsker anbefaler vi at bruge vores BFS 1/2 filterhus med boltet låg. BFS 1/2 posefilterhus fås både i 304 og 316 stål og kan have udgangstilslutningen enten i bund eller på siden.

Posefilterhus: Filterhuse fra ultrafilter og 3M til brug med posefiltre. Vores posefilterhuse er udført i rustfri stål eller syrefast stål, til væske flows mellem 4 m³/time og 81 m³/time. Posefiltre har muligheder for brug af filterposer, højkapacitetselementer, magnet indsatser, differential manometre og meget mere.