Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Væskefiltre til høje temperaturer

 
Vi har fra 1. november i år valgt at udvide vores udvalg med Spectrum spundne ”Wound” serie. Filtrene er spundne væske filtre af bomuld med en rustfri stålkerne, for kraftige og modstandsdygtige filtre.
Især til fjernvarme og den øvrige energiproduktion, men også fødevarevirksomheder, har vi ledt efter et produkt som kunne sikres ved høje temperaturer, og med en tolerance på 120ºC er Spectrums wound serie er stærkt bud.

Bomuldet er spundet om en rustfri stålkerne (AISI 304L) for at sikre elementet imod at kollapse under trykvariationer, og ligeledes for at materialet ikke giver efter for den højere temperatur. 

Spundne filtre bruges ofte af varme- og kraftværker til procesfiltrering, men også fødevarevirksomheder bruger disse til at for filtrere og fjerne partikler af en ønsket størrelse. Filtrene er nominelle og kan leveres helt ned til 1 micron eller op til 100 micron i 4 standard længder.

Filtrene er FDA godkendte, og materialerne er velegnede til fødevareproduktion, jf. EC 1935/2004.

Se vores stærke intro tilbud her eller se hele vores udvalg af væskefiltre her. Du kan desuden kontakte os på e-mail: info@ultra-filter.com eller telefon +45 82 3030 20.

Filtrene passer bl.a. tii 3M's DS-serie, som vi altid har på lager.