Velkommen til Ultrafilter webshop, Log ind eller Opret ny kontoMit Kundecenter - Log ud

DK NO SE EU

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Vi har tidligere skrevet om Ultrafilters erstatningselementer til et bredt udvalg af væskefilter mærker, herunder Pall, Parker og Sartorius, men med kendte Porvair kan vi også tilbyde en original løsning med høj effektivitet og rette dokumentation.
Brugen af væsker til proces eller produktion stiller en række krav til renhed, sikkerhed og brugte materialer mm., og især fødevarebranchen har altid mærket de høje krav for at minimere risikoen for uønskede partikler eller bakterier i produkt og maskiner. 

Filtrering er et af de typisk omtalte krav, fordi det er relevant for de groveste proceslinjer, hvor man eksempelvis kan fjerne løst sand med et groft forfilter uden at påvirke vandet yderligere. 
Er vandet til drikkevand eller flaskevand er det almindeligt at følge forfilteret – som oftest er af nominel effektivitet, med et absolutfilter der med garanti fjerner uønskede partikler eller fungerer kimreducerende.

Skal væsken filtreres til fødevare, mejeriprodukter eller medicinalbrug kan der desuden være behov for en membran i filtreringslinjen, og det grove prefilter kan ligeledes være nødvendigt at have i absolut effektivitet, og særligt på dette felt har vi de helt rigtige løsninger, f.eks. vores egne sanitære PF-EG huse med et absolut Tekfil forfilter, et Klearfil absolut filter på 0,5 mikron for at beskytte membranen, som kunne være en Aquafil eller Biofil. Alle nævnte elementer er Porvair og kan leveres med næsten en hvilken som helst tilslutning for at passe i dit eksisterende filterhus, eller de kan leveres med vores egne filterhuse.

Se vores originale proces elementer i norminel eller absolut effektivitet, eller se den første online del af vores erstatningselementer til proces her.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@ultra-filter.com eller telefon +45 82 30 30 20.